Ορθοδοντική Τεχνολογία – Fast Braces

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μέσα σε λίγες μέρες θα μπορούσατε κι εσείς να έχετε ίσια δόντια?
Ίσια δόντια γρήγορα και χωρίς εξαγωγές!

Η νέα τεχνολογία επιτρέπει την μετακίνηση των δοντιών από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σιδεράκια που συνήθως απαιτούν μια χρονική περίοδο τουλάχιστον δύο ετών , η νέα τεχνολογία εξαιτίας της διαφορετικής μηχανικής αρχής που στηρίζεται επιτρέπει την ταυτόχρονη ευθυγράμμιση της ρίζας και της μύλης από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Οι θεμελιώδεις διαφορές όσον αφορά το “ειδικό” άγκιστρο και το τετράγωνο σύρμα σε σχέση με την κλασική ορθοδοντική επιτρέπουν την ολοκλήρωση της θεραπείας από 3 μήνες έως 1 έτος στο 80% των περιπτώσεων.
Μικρότερη ευαισθησία, γρηγορότερη θεραπεία και συχνά ραντεβού επιτρέπουν την περαίωση του περιστατικού εύκολα, ανώδυνα και χωρίς κίνδυνο τερηδονισμού των δοντιών.

Η νέα τεχνολογία κάνει τα σιδεράκια προσιτά σε οποιαδήποτε ηλικία βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των ασθενών. Με λίγες επισκέψεις οι ασθενείς διορθώνουν λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα.
Ίσια δόντια χωρίς συνωστισμούς δεν έχουν ουλίτιδα. Οι μετακινήσεις των δοντιών επιτρέπουν στον ασθενή να εφαρμόζει καλύτερα τους κανόνες στοματικής υγιεινής και να μην χρειάζεται τόσο συχνούς επανελέγχους. Τα σιδεράκια προάγουν τη στοματική υγιεινή και αλλάζουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

σύμφωνα με:   https://fastbraces.com/recent-publications

Book Now