Οδοντιατρικός τουρισμός

Γιατί να επιλέξετε την Ελλάδα

Οδοντιατρικός τουρισμός. Εάν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα πρόκειται για μια ευκαιρία να συνδυάσετε διακοπές και οδοντιατρική περίθαλψη. Είτε πρόκειται για ένα απλό προσθετικό πλάνο θεραπείας η μια πιο σύνθετη θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα και με όλη την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας μπορείτε να έχετε σήμερα το χαμόγελο που ονειρεύεστε εύκολα και γρήγορα.

Η ομάδα μας συνδυάζει ένα πλήρες εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών με κατευθυνόμενο στόχο την οδοντιατρική εξέλιξη του σήμερα, νέες τεχνολογίες και επιστημονικά τεκμήρια με συνεχή εκπαίδευση και παροχή γύρω από την αισθητική και τη λειτουργία σε φυσικά δόντια και εμφυτεύματα. Η μακροχρόνια εμπειρία και γνώση στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε με ακρίβεια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα άμεσα πρωτόκολλα θεραπείας και φόρτισης εμφυτευμάτων μέσα σε μια μέρα – Same Day Teeth.

Ακόμα περισσότερο με την δημιουργία του υπερσύγχρονου ψηφιακού μας εργαστηρίου μέσα στο οδοντιατρείο μπορούμε να κατασκευάσουμε με ποιότητα και ακρίβεια μόνιμες αποκαταστάσεις μέσα σε λίγες μέρες κατά την διάρκεια της διαμονής σας με άξονες την υγεία, την αισθητική την μακροβιότητα και την ελάχιστη επέμβαση. Τόσο ο όγκος των θεραπευμένων περιστατικών όσο η εμπειρία, η γνώση, η τακτική παρακολούθηση και το πάθος μας για την ολιστική οδοντιατρική αποτελούν εγγυήσεις ενός μακροπρόθεσμα αισθητικά και λειτουργικά πλάνου θεραπείας.

Η οδοντιατρική ως σύνολο, ο ασθενής, η ολιστική αντιμετώπιση του στόματος, η καινοτομία στον τομέα της εμφυτευματολογίας, της αισθητικής, της τρισδιάστατης απεικόνισης και της ψηφιακής σχεδίασης αποτελούν κύριους άξονες από την πρώτη μέρα ίδρυσης. Ποιότητα και επιστήμη συνδυάζονται για τη συνολική αντιμετώπιση του ασθενούς κάτω από την ίδια στέγη με επίκεντρο τον ασθενή και τον οδοντίατρο ως αρχιτεκτονικό σχεδιαστή αποκατάστασης της οδοντικής υγείας.

The treatment >
Same day teeth >
Smile design >
Dental implants >
About us >
Digital lab >

Οδοντιατρικός τουρισμός

Η υπόσχεση μας σε εσάς είναι να εξελίξουμε την οδοντιατρική φροντίδα με επιστημονικά τεκμήρια, ανώτατα ποιοτικά υλικά, τεχνολογία και υπηρεσίες προς όφελος της υγείας των ανθρώπων.

Πάντα αξιολογούμε τα στοιχεία πίσω από την θεραπεία ώστε οι υπηρεσίες μας να έχουν επιστημονική βάση και παράλληλα να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές.

  • Υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα καλύπτοντας ένα πλήρες εύρος ειδικής και γενικής οδοντιατρικής.
  • Αποδεδειγμένες επιστημονικά θεραπείες που βελτιώνουν την πρόγνωση του σχεδίου θεραπείας.
  • Εξειδικευμένη θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σε ένα κυνήγι αναζήτησης οδοντιατρικής, επιστήμης και τεχνολογίας διερευνούμε το νέο, το επόμενο καλύτερο, την ψηφιακή εποχή παγκοσμίως με στόχο προσιτή και εύκολη εφαρμογή συνολικά και ολιστικά.

Εμφυτεύματα, προσθετικές αποκαταστάσεις, χειρουργικές διαδικασίες, περιοδοντολογία, ενδοδοντία, ορθοδοντική, εμφράξεις, απλά αποτελούνε μέσα για ένα εξατομικευμένο και αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο πλάνο θεραπείας. Στο τέλος του δρόμου βρίσκεται η επιτυχία, ένα χαμόγελο ονειρεμένο, υγεία και μακροβιότητα με σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα.

Οδοντιατρικός τουρισμός Tco-dental

Το να ταξιδέψει κανείς στην Ελλάδα είναι μια μοναδική εμπειρία. Η ομορφιά των τοπίων και ο πολιτισμός της κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο. Είναι ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, όμορφα νησιά και καστροπόλεις.

Με δυο μεγάλα αεροδρόμια:
Διεθνής κρατικός αερολιμένας Θεσσαλονίκης Μακεδονία (SKG)
Διεθνής αερολιμένας Αθηνών Βενιζέλος (ΑΤΗ)

Το πολυοδοντιατρείο μας είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς υπάρχουν αρκετές πτήσεις σε καθημερινή βάση από πολλά κεντρικά αεροδρόμια του εξωτερικού.

Ενδεικτικοί σταθμοί πρόσβασης με την υπεραστική συγκοινωνία:

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
1hour 15’

ΚΤΕΛ Αθήνας
5 hours

Γιατί Κοζάνη..

Η Κοζάνη, πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας στη 1 ώρα απόστασης περίπου από τη Θεσσαλονίκη είναι ένας μοναδικός προορισμός με πολλά μέρη τριγύρω που μπορεί κανείς να ανακαλύψει και να περάσει ποιοτικό χρόνο.
Τα χιονισμένα της βουνά το χειμώνα με τα οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα και όχι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπουν στους λάτρεις του σκι και των χειμερινών sports να κάνουν ημερήσιες αποδράσεις.

Μπορεί κανείς να απολαύσει την μοναδική ελληνική κουζίνα με τα τοπικά προϊόντα της (φρούτα, παραδοσιακές μαρμελάδες, σιροπιαστά γλυκά) στα τριγύρω γραφικά χωριά πχ. Βελβεντός, Νεράιδα, Αιανή, Σιάτιστα, Σκλήθρο, Εμπόριο, Βλάστη, Ξινό Νερό, Νυμφαίο, Παντελεήμονας, Άγιος Αθανάσιος, Λουτρά Πόζαρ.

Οδοντιατρικός τουρισμός Tco-dental

Χιονοδρομικά κέντρα
κοντά στο TCo Dental

Βόρας – Καϊμακτσαλάν
από Κοζάνη 1.29’ από Θεσσαλονίκη 2.14’
Βίγλα- Πισοδέρι από Κοζάνη 1.28΄
από Θεσσαλονίκη 2.32’
Ελατοχώρι
από Κοζάνη 1.29΄
από Θεσσαλονίκη 1.43’
3 – 5 Πηγάδια
από Κοζάνη 1.51’
από Θεσσαλονίκη 1.55΄
Σέλι
από Κοζάνη 1.19’
από Θεσσαλονίκη 1.24’
Βασιλίτσα
από Κοζάνη 1.29’
από Θεσσαλονίκη 2.37’

Γειτονικές λίμνες

Η Καστοριά με το φεστιβάλ μουσικής της
από Κοζάνη 50’
από Θεσσαλονίκη 58΄
η τεχνητή λίμνη Πολυφύτου
από Κοζάνη 30’
από Θεσσαλονίκη 1.47’
ο Άγιος Παντελεήμονας
από Κοζάνη 30΄
από Θεσσαλονίκη 32΄
οι Πρέσπες
από Κοζάνη 2.35’
από Θεσσαλονίκη 3.39’
το Λιμνοχώρι
από Κοζάνη 49΄
από Θεσσαλονίκη 1.55’

..είναι κάποιες προτάσεις για μια χαλαρή ημέρα δίπλα στη λίμνη με διαθέσιμα sports και εξαιρετικό φαγητό.

Επισκέψεις σε γνωστά οινοποιία

η Σιάτιστα με τον περίφημο γλυκό ηλιαστό της οίνο
από Κοζάνη 26’
από Θεσσαλονίκη 1.37΄
ο Βελβεντός
από Κοζάνη 36΄
από Θεσσαλονίκη 1.50΄
τα Σέρβια
από Κοζάνη 29’
από Θεσσαλονίκη 1.43’
το Αμύνταιο
από Κοζάνη 42’
από Θεσσαλονίκη 1.49’

Με δυνατότητα ξενάγησης για τούς λάτρεις του κρασιού δεν θα απογοητεύσουν τους ουρανίσκους σας. Γνωστά οινοποιεία στην τριγύρω περιοχή όπως το κτήμα Άλφα, Βογιατζή, Καμκούτη, Διαμαντή, Ζανδέ, Δύο Φίλοι είναι επισκέψιμα καθημερινά.

Πολύ κοντά στην Κοζάνη βρίσκεται το χωριό Νυμφαίο, ένας παραδοσιακός οικισμός προστατευόμενος από την UNESCO (από Κοζάνη 58΄, από Θεσσαλονίκη 2h). Το δάσος οξιάς και τα λιθόστρωτα μονοπάτια με τα πετρόχτιστα σπίτια κάνουν το μέρος αυτό μοναδικής ομορφιάς. Στην περιοχή δραστηριοποιείται η οργάνωση του Αρκτούρου με ένα περιβαλλοντικό κέντρο ενημέρωσης για την καφέ αρκούδα και τον λύκο ανοιχτό για το κοινό. Επίσης, η περιοχή διαθέτει ιππικό όμιλο, συνεταιρισμό γυναικών με παραδοσιακά προϊόντα, ξενώνες, εστιατόρια, το στρατηγείο του Παύλου Μελά και το σχολείο του χωριού που λειτουργεί ως συνεδριακός χώρος.

Τέλος, η τεχνητή λίμνη Πολυφύτου, ο αρχαιολογικός χώρος της, τα βυζαντινά μνημεία, το μουσείο της Αιανής, τα βυζαντινά μνημεία του Βελβεντού, το βυζαντινό κάστρο στα Σέρβια, το αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο της Κοζάνης, το πετρογέφυρο στη Μόρφη Βοϊου, η Αγία Τριάδα Βυθού και τα χωριά του Κρόκου με το ομώνυμο προϊόν είναι μερικοί ακόμα ενδιαφέροντες προορισμοί κοντά στην Κοζάνη. Στη Θεσσαλονίκη μπορεί να επισκεφτεί κανείς τον Λευκό πύργο και τα Κάστρα κ.α

Οδοντιατρικός τουρισμός Tco-dental

Πριν το ταξίδι σας

Η ομάδα του TCo Dental είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει να βρείτε τον ευκολότερο τρόπο μετάβασης και διαμονής. Εγγυάται υψηλής ποιότητας οδοντιατρική κάλυψη και άνεση καθ όλη τη διάρκεια θεραπείας.

Για ασθενείς εξωτερικού

Προσφέρεται αναλυτικό πλάνο θεραπείας με τις απαιτούμενες διαγνωστικές διαδικασίες, προτεινόμενη και εναλλακτική θεραπεία, χρονοδιάγραμμα, κόστος θεραπείας διάρκεια παραμονής πριν την πρώτη επίσκεψη. Ρωτήστε μας!

Για ασθενείς από γύρω περιοχές και Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία – Τηλεφωνικό ραντεβού

Πρώτη επίσκεψη – Κλινική και ακτινογραφική εξέταση, διαγνωστικά στάδια (ψηφιακή αρχική αποτύπωση, φωτογραφίες αρχικός σχεδιασμός, ανάθεση προσωρινών αποκαταστάσεων και παρουσίαση σχεδίου θεραπείας.

Θα χρειαστεί ένα πλήρες ιστορικό, μια πανοραμική ή αξονική ακτινογραφία δοντιών σε περίπτωση τοποθέτησης εμφυτευμάτων μέσα στο οδοντιατρείο, φωτογραφίες και ένα ψηφιακό αποτύπωμα του στόματος. Το εκτιμώμενο κόστος, ο χρόνος θεραπείας και ο αριθμός των επισκέψεών θα συζητηθούν αναλυτικά σε αυτό το στάδιο.
Ακολουθεί η επιβεβαίωση του πλάνου θεραπείας και ο προγραμματισμός επόμενων επισκέψεων.
Μετά το τέλος της θεραπείας ακολουθεί ένα τακτικό πρόγραμμα επανελέγχων για την διατήρηση του αποτελέσματος και την μακροβιότητα της αποκατάστασης.

Οδοντιατρικός τουρισμός Tco-dental

Book Now