Αισθητική Προσώπου

Όταν πρόκειται για αισθητική τόνωση προσώπου η πιο δύσκολη απόφαση πάντα είναι να κάνετε το πρώτο βήμα. Για αυτό το λόγο δεσμευόμαστε να παρέχουμε πλέον πληροφορημένες αποφάσεις.
Η επιλογή είναι δική σας!

Facial Lines and Wrinkles

Όταν χρησιμοποιείται προσεκτικά μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ρυτίδων ειδικά στο μέτωπο και μεταξύ βλεφάρων. Χρησιμοποιείται επίσης σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης και σε ειδικές νευρομυικές διαταραχές.

Δείτε περισσότερα >

Facial Fillers HA

Τι είναι τα πληρωτικά υλικά προσώπου;

Μπορούν να γεμίσουν και να λειάνουν περιοχές εξαφανίζοντας ρυτίδες κυρίως στην περιοχή της μύτης καθώς και αύλακες γύρω από το στόμα
Μειώνουν γραμμές έκφρασης στο μέτωπο, αύλακες συνοφρύωσης, γραμμές lipstick σημάδια ακμής αλλά και ραγάδες σε ξηρές περιοχές.

Δείτε περισσότερα >

PRGF as a Filler

Στις μέρες μας υπάρχει μια αυξανόμενη κοινωνική απασχόληση σχετικά με την ποιότητα ζωής αλλά και την προσωπική εικόνα, το οποίο παρασκηνιακά οδηγεί την έρευνα σε πιθανές χρήσεις αυτόλογου (αίμα από τον ίδιο τον ασθενή) P.R.G.F. (Platelet Rich Growth Factors) στον τομέα της αισθητικής προσώπου.

Δείτε περισσότερα >

PDO Polidioxanon threads

Τα νήματα χρησιμοποιούνται ευρέως την τελευταία δεκαετία και αποτελούν μία ελάχιστα επεμβατική αισθητική τεχνική για την ανασήκωση χαλαρού δέρματος και ιστών, παράλληλα ενεργοποιώντας την έκλυση κολλαγόνου.

Δείτε περισσότερα >

Book Now