Λεύκανση στο Ιατρείο – Power Bleaching

Συνήθως το πρώτο πράγμα που ο κόσμος προσέχει στο πρόσωπό μας είναι το χαμόγελο. Διαδικασίες λεύκανσης των δοντιών αποτελούν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας. Λευκότερα δόντια φωτίζουν το χαμόγελο και παράλληλα τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Με τη χρήση του power bleaching (λεύκανση με τη χρήση πηγής ενέργειας ή με χημικά μέσα) τα δόντια ανεβαίνουν σε φωτεινότητα μέχρι και 10 τόνους παραπάνω σε σχέση με την φυσική τους εμφάνιση σε μια και μόνο συνεδρία. Ακόμα περισσότερο η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μια ώρα.

Τι είναι το power bleaching?

Αποτελεί την τελευταία πλέον αποτελεσματική διαδικασία λεύκανσης στο οδοντιατρείο λευκαίνοντας δυσχρωμίες αδαμαντίνης και οδοντίνης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και 6 με 10 κλίμακες φωτεινότερα μετά από μόλις μια μικρή επίσκεψη. Η διαδικασία ξεκινά με κάποια σχετική προετοιμασία. Τα χείλια και τα ούλα καλύπτονται αφήνοντας εκτεθειμένα μόνο τα δόντια. Αμέσως μετά το λευκαντικό gel τοποθετείται επιφανειακά στην αδαμαντίνη των δοντιών και ενεργοποιείται χημικά ή με κάποια πηγή ενέργειας.

Έτσι το λευκαντικό υλικό (υπεροξείδιο του υδρογόνου) διαπερνά την αδαμαντίνη λευκαίνοντας δυσχρωμίες χωρίς να αλλοιώνει την οδοντική δομή. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου θεραπείας. Λεκέδες από καφέ, πράσινο τσάι, αναψυκτικά, κρασί ή τσιγάρο αποτελούν παρελθόν.

Book Now