fgfg4545

Dental Check up

Το προσωπικό σας καλό είναι πάντα στο επίκεντρο των παροχών μας. Έχοντας το χρόνο να συζητήσουμε όλες τις θεραπευτικές επιλογές με επιστημονικά στοιχεία ώστε να προσθέσουμε βάρος στις προσωπικές μας συστάσεις, οι επιλογές είναι δικές σας μετά από κατάλληλη καθοδήγηση. Χρησιμοποιώντας τελευταία τεχνολογία σε ένα άνετο και κατάλληλα εξοπλισμένο περιβάλλον αγκαλιάζουμε το μέλλον της οδοντιατρικής σε μια εποχή που η οδοντιατρική εξελίσσεται όπως ποτέ πριν.

Δείτε περισσότερα >

voithoi 1 scaled

Επείγοντα Περιστατικά

Μερικές φορές προκύπτουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης θεραπείας. Xαρά μας είναι να βοηθήσουμε.

Δείτε περισσότερα >

restorative scaled

Top 10 Οδοντιατρικές Συμβουλές

Σημαντικές συμβουλές για την υγεία των δοντιών.

Δείτε περισσότερα >

kj8u777

Υγεία των Δοντιών

Βούρτσισμα

θα πρέπει να γίνετε τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα ή μετά από κάθε γεύμα. Όταν βέβαια καταναλώνετε όξινη τροφή είναι σημαντικό να περνάει 1 ώρα πριν βουρτσίσετε ώστε να αποφύγετε διαβρώσεις στα δόντια λόγω της αποτριπτικής ικανότητα της οδοντόβουρτσας.

Δείτε περισσότερα >

hjg6

Υγεία της Γλώσσας

Αναλυτικός Οδηγός υγείας Γλώσσας

Η γλώσσα είναι ένας δυνατός και πολύ σημαντικός μυς απαραίτητος για τη λειτουργία της γεύσης , της μάσησης, την επεξεργασία τροφής αλλά και την ομιλία. Το στοματικό μέρος της γλώσσας (2/3 πρόσθιου μέρους) βρίσκεται κυρίως στο στόμα, ενώ το φαρυγγικό κομμάτι αποτελεί το οπίσθιο 1/3. Το στοματικό μέρος καλύπτεται από πολλές θηλές οι οποίες διακρίνονται σε 4 τύπους και οι 3 από αυτούς φέρουν γευστικούς κάλυκες στην επιφάνειά. Ο μέσος όρος αυτών είναι 2000-8000 στην επιφάνεια της γλώσσας.

Δείτε περισσότερα >

fgfg545

Υγεία των Ούλων

Υγιή Ούλα

Η φροντίδα των ούλων είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα των δοντιών. Κανονικά τα ούλα σχηματίζουν ένα σφιχτό δακτύλιο γύρω από τα δόντι ώστε τα βακτήρια να μην βρίσκουν είσοδο εσωτερικά.
Υγιή ούλα είναι σταθερά, δεν αιμορραγούν με το βούρτσισμα ή το νήμα και φυσιολογικά εμφανίζουν ανοιχτή κοραλλένια ροζ απόχρωση το οποίο μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με την εθνικότητα.

Δείτε περισσότερα >

kllk988989

Κακή Αναπνοή – Χαλίτωση

Κακή αναπνοή ή οδοντιατρικά χαλίτωση σημαίνει δυσοσμία κατά την εκπνοή. Σοβαρή ανησυχία για όλους, αποτελεί την 3η πιο κοινή αιτία που ο κόσμος αναζητά οδοντιατρική φροντίδα.
85-90% των περιπτώσεων κακής αναπνοής οφείλεται στο στόμα το ίδιο. Φαγητά όπως το σκόρδο, το κρεμμύδι, το κρέας, το ψάρι, το τυρί σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες όπως η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα και η παχυσαρκία συνηγορούν. Τερηδόνα, περιοδοντίτιδα αλλά και κακή στοματική υγεία μπορεί επίσης να προκαλέσουν χαλίτωση.

Δείτε περισσότερα >

jkjklu9i9u8u8

Παιδιά και Οδοντιατρική

Παιδιά και Οδοντιατρική Φροντίδα
Είναι σημαντικό να βάλετε τα παιδιά σε μια οδοντιατρική ρουτίνα από τα πρώτα χρόνια. Πρέπει να καθαρίζετε τα δόντια του παιδιού αμέσως μόλις εμφανιστούν στην ηλικία των 6 μηνών. Αν και τα νεογιλά δόντια θα αντικατασταθούν αργότερα, είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή ανάπτυξη των μόνιμων διαδόχων τους να φροντίζονται κατάλληλα.

Δείτε περισσότερα >

jhijk978978

Διατροφή

Καλό και κακό φαγητό

Τα δόντια είναι πολύτιμο όργανο και μεταξύ άλλων αναγκαία στη διεξαγωγή της λειτουργίας της μάσησης. Για αυτό τον λόγο συγκεκριμένα φαγητά πρέπει να εξετάζονται σε σχέση με την υγεία των δοντιών. Για να ενισχύσετε την φροντίδα που παρέχεται στο στόμα με το βούρτσισμα, το νήμα και το στοματικό διάλυμα παρέχεται μια λίστα με καλό και κακό φαγητό ώστε να γνωρίζετε όταν σκέφτεστε σχετικά με τη στοματική υγεία.

Δείτε περισσότερα >

jjhjhjh77667

Σιδεράκια

Είμαι μεγάλη για σιδεράκια;

Τα σιδεράκια τυπικά συσχετίζονται με την περίοδο νεότητας και εφηβείας αλλά η αλήθεια είναι ότι ολοένα περισσότεροι ενήλικες μπαίνουν στη διαδικασία να βελτιώσουν το χαμόγελό τους αισθητικά και λειτουργικά με σιδεράκια χωρίς αυτό να εμποδίζει ή να περιορίζει την ακτινοβολία τους.

Δείτε περισσότερα >

TAP T rail 1

Ροχαλητό

Περίπου το 50 % των ανθρώπων ροχαλίζουν πράγμα που μπορεί να διαταράξει τον ύπνο τους ή και των συντρόφων τους. Μην μένετε άπραγοι και εφησυχασμένοι. Τι είναι το ροχαλητό;
Προκύπτει από μερική απόφραξη του αεραγωγού κατά τον ύπνο. Όταν κοιμόμαστε οι μύες στο λαιμό χαλαρώνουν και σε συγκεκριμένες συνθήκες οι μαλακοί ιστοί στο πάνω μέρος του λαιμού δονούνται προκαλώντας ροχαλητό.

Δείτε περισσότερα >

Book Now