Συχνές Ερωτήσεις Όψεις

Συχνές Ερωτήσεις – Όψεις

Έχω δυσχρωμικά πρόσθια δόντια και θα ήθελα όψεις, ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Το επόμενο βήμα πάντα ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον οδοντίατρο ώστε να αξιολογηθεί η στοματική σας υγεία και τα αίτια της δυσχρωμίας. Έπειτα ενημερώνεστε ώστε να λάβετε μια πληροφορημένη απόφαση σχετικά με τις διάφορες επιλογές. Μερικές φορές μια λιγότερο επεμβατική διαδικασία όπως η λεύκανση μπορεί να ικανοποιεί καλύτερα.

Αν οι όψεις αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση βελτίωσης του χαμόγελου τότε με ελάχιστο ή και καθόλου εκτροχισμό αλλάζει το χρώμα αλλά και το σχήμα των δοντιών σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Θέλω Hollywood smile

Είναι εφικτό να βελτιώσετε την εμφάνιση του χαμόγελού σας σημαντικά σύμφωνα με τις νέες τεχνικές. Η διαδικασία ανακατασκευής – smile makeover είναι πολύπλοκη διαδικασία με πρώτο βήμα πάντα μια συμβουλευτική συνεδρία με έναν οδοντίατρο με κατάλληλη εμπειρία σε αισθητικά θέματα.

Στη συνεδρία αυτή εξετάζεται εκτενώς η στοματική υγεία και η καταλληλότητα. Ουλίτιδα ή τερηδόνα αντιμετωπίζεται πάντα εκ των προτέρων ώστε τα θεμέλια του νέου σας χαμόγελου να έχουν την καλύτερη δυνατή πρόγνωση τώρα και στο μέλλον.

Οι όψεις ξεκολλούν;
Όχι, οι όψεις σήμερα συγκολλούνται με τελευταίας γενιάς εξαιρετικά δυνατά συγκολλητικά συστήματα και έτσι συνδέονται με το δόντι πολύ στενά.
Go to Top