Όψεις

Οι όψεις των δοντιών σήμερα αποτελούν σύμβολο αισθητικής του 21ου αιώνα. Σε κάθε περίπτωση το χαμόγελο χαρακτηρίζεται ως σύμβολο ισχυρής και εκθαμβωτικής προσωπικότητας.

Στο ΤCo Dental θέλουμε να κάνουμε τις όψεις διαθέσιμες και προσιτές σε όλους προσφέροντας απαράμιλλα αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία!

Διαφορετικές όψεις για διαφορετικούς σκοπούς.

Όλες οι όψεις έχουν τα παρακάτω κοινά στοιχεία

  • Χρησιμοποιούν κάποιο υλικό με χρώμα για να καλύψουν την εμφανή πλευρά του δοντιού. Πρόκειται συνήθως για ένα υλικό με ελάχιστο πάχος που θα μπορούσε να συγκριθεί με ένα τεχνητό νύχι αλλά τρομακτικά πιο δυνατό και κατασκευαστικά πιο δύσκολο ώστε να τοποθετηθεί πάνω στην επιφάνεια του δοντιού προσδίδοντας αντοχή και ταυτόχρονα αισθητική
  • Βασίζονται σε ειδική τεχνολογία συγκόλλησης ώστε να παραμένουν δυνατές, ανθεκτικές στο χρόνο αλλά να προσδίδουν και την ανάλογη αισθητική
  • Άριστη χρωματική απόδοση σε σχέση με τα γειτονικά δόντια και τέλεια κατασκευή συντελεί ώστε οι όψεις να αποδώσουν ένα ανώτερο πραγματικό αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα

Ρωτήστε μας για τις όψεις ως μέρος ενός εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας. Όλες οι επιλογές εξετάζονται ανάλογα με όποιες υψηλές απαιτήσεις και κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται σαν μια νέα πρόκληση!

Smile design >
Bleaching >

dental veneers 580x386 1

Όψεις Πορσελάνης

Εδώ και χρόνια οι όψεις πορσελάνης είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την αισθητική οδοντιατρική. Οι όψεις αυτές μπορούν να τροποποιήσουν το χρώμα, το σχήμα, τη θέση ή και το μέγεθος των δοντιών. Επιπλέον εξαφανίζουν ή ελαττώσουν κενά και μεσοδόντια διαστήματα.

Δείτε περισσότερα >

jhjh6767

Όψεις Ρητίνης – Cosmetic Bonding

Οι όψεις ρητίνης κατασκευάζονται από τον ίδιο τύπο υλικού που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ή απλά υλικά σφραγισμάτων. Βέβαια, πρόκειτα για πιο αισθητικές ρητίνες που συνήθως κατασκευάζονται άμεσα από τον οδοντίατρο και σε μία μόνο επίσκεψη.

Δείτε περισσότερα >

sdfg54

Όψεις με ελάχιστη αποκοπή

Μια από τις τελευταίες τεχνικές που προκύπτουν λόγω οδοντιατρικής εξέλιξης είναι οι αποκαταστάσεις που δεν απαιτούν εκτροχισμό. Εξελίξεις στην τεχνολογία πορσελάνης επιτρέπει συγκεκριμένα τεχνικά εργαστήρια να κατασκευάσουν εξαιρετικά λεπτές όψεις πάχους περίπου φακού επαφής, οι οποίες συγκολλούνται στα δόντια χωρίς ή με ελάχιστο εκτροχισμό.

iperoies opseis

Υπερώιες Όψεις

Το είδος αυτό θεραπείας απευθύνεται ειδικά σε περιστατικά εκτεταμένων αποτριβών και οδοντικής φθοράς που αφορά τις οπίσθιες επιφάνειες των δοντιών. Συνήθως οι διαβρώσεις αυτές έχουν όξινη αιτιολογία, βουλιμία ή γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Ο εντοπισμός της αιτίας του προβλήματος είναι ζωτικής σημασίας, διαγιγνώσκεται, θεραπεύεται και εν συνεχεία κατασκευάζονται οι όψεις για να εξασφαλίσουν προστασία στην εναπομείναντα οδοντική δομή. Συνήθως κατασκευάζονται από πορσελάνη ή και ρητίνη.

Συχνές ερωτήσεις

Έχω δυσχρωμικά πρόσθια δόντια και θα ήθελα όψεις, ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Το επόμενο βήμα πάντα ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον οδοντίατρο ώστε να αξιολογηθεί η στοματική σας υγεία και τα αίτια της δυσχρωμίας. Έπειτα ενημερώνεστε ώστε να λάβετε μια πληροφορημένη απόφαση σχετικά με τις διάφορες επιλογές. Μερικές φορές μια λιγότερο επεμβατική διαδικασία όπως η λεύκανση μπορεί να ικανοποιεί καλύτερα. Αν οι όψεις αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση βελτίωσης του χαμόγελου τότε με ελάχιστο ή και καθόλου εκτροχισμό αλλάζει το χρώμα αλλά και το σχήμα των δοντιών σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Θέλω Hollywood smile

Είναι εφικτό να βελτιώσετε την εμφάνιση του χαμόγελού σας σημαντικά σύμφωνα με τις νέες τεχνικές. Η διαδικασία ανακατασκευής – smile makeover είναι πολύπλοκη διαδικασία με πρώτο βήμα πάντα μια συμβουλευτική συνεδρία με έναν οδοντίατρο με κατάλληλη εμπειρία σε αισθητικά θέματα. Στη συνεδρία αυτή εξετάζεται εκτενώς η στοματική υγεία και η καταλληλότητα. Ουλίτιδα ή τερηδόνα αντιμετωπίζεται πάντα εκ των προτέρων ώστε τα θεμέλια του νέου σας χαμόγελου να έχουν την καλύτερη δυνατή πρόγνωση τώρα και στο μέλλον.

Οι όψεις ξεκολλούν;

Όχι, οι όψεις σήμερα συγκολλούνται με τελευταίας γενιάς εξαιρετικά δυνατά συγκολλητικά συστήματα και έτσι συνδέονται με το δόντι πολύ στενά.

Book Now