Λεύκανση στο Σπίτι (θεραπεία με δισκάρια)

Το σύστημα λεύκανσης στο σπίτι επιτρέπει να φωτίσετε το χαμόγελό σας με τη δική μας επαγγελματική καθοδήγηση αλλά και τις ανέσεις που παρέχονται στο σπίτι.

Η λεύκανση με το σύστημα δισκαρίων μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση ανάλογα με το βαθμό δυσχρωμίας των δοντιών.

Στο πρώτο ραντεβού ο οδοντίατρος θα αναθέσει εάν αυτό το είδος λεύκανσης είναι το καταλληλότερο. Μετά από καθαρισμό δοντιών λαμβάνονται αποτυπώματα του στόματος και κατασκευάζονται εξατομικευμένα δισκάρια από σκληρή σιλικόνη για τον οδοντικό φραγμό.

Η λήψη φωτογραφιών για μελέτη και σύγκριση της χρωματικής απόδοσης μετά το πέρας της θεραπείας αποτελεί σημαντικό στάδιο. Τα δισκάρια εφαρμόζουν απόλυτα με το περίγραμμα των δοντιών και λειτουργούν ως ασπίδα για τα ούλα. Έτσι κατά τη διάρκεια της θεραπείας η λευκαντική ουσία έρχεται σε επαφή πιεστικά με την αδαμαντίνη των δοντιών και μένει εκεί κατά το δυνατό περισσότερο χρονικό διάστημα για να παράγει ένα ολοκληρωτικά λευκότερο χαμόγελο. Έτοιμα δισκάρια του εμπορίου δεν εφαρμόζουν με τον ίδιο τρόπο μην επιτρέποντας την ίδια στενή επαφή που απαιτείται για ανάλογα αποτελέσματα.

Το επόμενο ραντεβού διαρκεί περίπου 30 λεπτά και δίδονται οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των δισκαρίων. Παράλληλα, έχετε την πρώτη συνεδρία λεύκανσης με επίβλεψη ώστε να λυθούν σχετικές απορίες. Tα εξατομικευμένα δισκάρια όπως και ένα σετ με λευκαντικές σύριγγες παρέχονται για χρήση στο σπίτι. Τέλος το ραντεβού ολοκληρώνεται με κατάλληλες συμβουλές σχετικά με τη χρήση των δισκαρίων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οδηγίες λεύκανσης βασισμένη σε δισκάρια

Μετά την πρώτη θεραπεία που έχει ξεκινήσει στο οδοντιατρείο με επίβλεψη του οδοντιάτρου η θεραπεία συνεχίζεται στο σπίτι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε χρήση του δισκαρίου για αρκετές ημέρες 60-90 λεπτά περίπου κάθε ημέρα. Χρήση μικρής ποσότητας λευκαντικού παράγοντα (2/3 με ½ της σύριγγας ανά δισκάριο) είναι ικανό ώστε να αλλάξει η φωτεινότητα των δοντιών σας.

Το λευκαντικό gel προάγει τη δημιουργία ενεργών ριζών οξυγόνου και διαπερνά μέσω μικροσκοπικών πόρων την αδαμαντίνη του δοντιού αφαιρώντας λεκέδες που έχουν ενσωματωθεί στην οδοντική ουσία μέσω μιας ελεγχόμενης και ασφαλούς διαδικασία οξείδωσης.

Book Now