Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους για να τονώσετε το χαμόγελο σας. Μετά από μια συμβουλευτική συνεδρία λάβετε μια πληροφορημένη απόφαση για ένα νέο λευκότερο χαμόγελο.

Θεραπείες λεύκανσης

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ένα πλήρες εύρος οδοντιατρικών θεραπειών που ανταποκρίνονται ειδικά στις δικές σας ανάγκες!

Μεταξύ θεραπείας λεύκανσης στο σπίτι (λεύκανση με δισκάρια) , στο ιατρείο (power bleaching) αλλά και εσωτερικής λεύκανσης ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών θα βρείτε τη λύση που αναζητείτε. Σήμερα η λεύκανση μετά από εκτενή επιστημονική μελέτη αποτελεί ασφαλή και αποδεδειγμένο τρόπο τόνωσης και βελτίωσης της αισθητικής των δοντιών χαρίζοντας φωτεινότερες αποχρώσεις.

Συμπληρωματικά, παρατηρήστε φωτογραφίες περιστατικών πριν και μετά την θεραπεία ή διαβάστε σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την λεύκανση των δοντιών.

Smile design >
Veneers >
Facial aesthetics >

ghjftg8u7r68

Λεύκανση στο Σπίτι (θεραπεία με δισκάρια)

Η λεύκανση των δοντιών θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους για να τονώσετε το χαμόγελο σας. Μετά από μια συμβουλευτική συνεδρία λάβετε μια πληροφορημένη απόφαση για ένα νέο λευκότερο χαμόγελο.

Δείτε περισσότερα >

gh4567

Λεύκανση στο Ιατρείο – Power Bleaching

Συνήθως το πρώτο πράγμα που ο κόσμος προσέχει στο πρόσωπό μας είναι το χαμόγελο. Διαδικασίες λεύκανσης των δοντιών αποτελούν εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώσετε το χαμόγελο σας. Λευκότερα δόντια φωτίζουν το χαμόγελο και παράλληλα τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Δείτε περισσότερα >

jghgh667

Συνδυαστική Λεύκανση

Το είδος αυτό θεραπείας αποτελεί συνδυασμό των 2 μεθόδων, Power Bleaching και λεύκανση με δισκάρια εξασφαλίζοντας μέγιστα και φωτεινότερα αποτελέσματα.

Η θεραπεία ξεκινά στο οδοντιατρείο με τη μέθοδο του power bleaching και συνεχίζεται στο σπίτι για τις επόμενες μέρες με δισκάρια.

988989jhj

Εσωτερική λεύκανση

Αποτελεί ένα είδος λεύκανσης για δυσχρωμικά δόντια τα οποία έχουν υποστεί ενδοδοντική θεραπεία. Αντίθετα με άλλα είδη λεύκανσης η εσωτερική λεύκανση είναι για ειδικές περιπτώσεις δυσχρωμιών. Μετά την αρχική ανάθεση θα υποδείξουμε εάν η θεραπεία αυτή προτείνεται για εσάς.

Δείτε περισσότερα >

Συχνές ερωτήσεις

Είναι τα αποτελέσματα Μόνιμα;

Συνήθως το λευκαντικό αποτέλεσμα διαρκεί χρόνια. Η περίοδος αυτή μπορεί να παραταθεί όταν συμμετέχετε σε ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης και επαγγελματικών καθαρισμών. Κατά τους επανελέγχους αυτούς αξιολογείται το χρώμα των δοντιών και η σταθερότητα του και αν κρίνεται αναγκαίο πραγματοποιείται μια λευκαντική συνεδρία με δισκάρια στο οδοντιατρείο. Ένα πρόγραμμα επανέλεγχων σχεδιάζεται ειδικά για εσάς από τον οδοντίατρό ως μέρος του συνολικού προγράμματος οδοντιατρικής φροντίδας που εντάσσεστε.

Μπορώ να έχω λεύκανση αν έχω εμφυτεύματα ή κάποιου άλλου είδους εργασία;

Μόνο φυσικοί οδοντικοί ιστοί μπορούν να λευκανθούν, ενώ τα τεχνητά δόντια δεν αλλάζουν χρωματικά. Εμφράξεις συνήθως αντικαθίστανται από λευκότερες και όποιες προσθετικές εργασίες κατασκευάζονται 3 μήνες μετά το πέρας της λευκαντικής θεραπείας.

Πόσο διαρκεί;

Το λευκαντικό αποτέλεσμα διατηρείται από τακτικούς επαγγελματικούς καθαρισμούς και εξαρτάται κυρίως από τον τρόπο ζωής. Κάπνισμα, φαγητά με έντονα χρώματα (κάρυ) και ποτά όπως ο καφές το κόκκινο κρασί μπορεί να ελαττώσει μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα. Η επαγγελματική λεύκανση διαρκεί πολλά χρόνια!

Έχει η λεύκανση παρενέργειες;

Μερικοί ασθενείς ενδέχεται να παρουσιάσουν ευαισθησίες κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Σπάνια δε συναντώνται τσιμπιματάκια ή γαργαλητά αμέσως μετά τη διαδικασία τα οποία υποχωρούν σύντομα.

Το λευκαντικό gel επιδρά μόνο σε φυσικά δόντια αλλά μήπως βλάπτει γέφυρες ή τεχνητές οδοντοστοιχίες;

Η λεύκανση επηρεάζει τα φυσικά δόντια ενώ δεν προκαλεί καμία άλλη βλαπτική επίδραση στα τεχνητά.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Το ζελέ είναι ενεργό για 4 ώρες μόνο από τη στιγμή που ανοίγετε την σύριγγα οπότε κάποιοι ασθενείς προτιμούν τη χρήση των δισκαρίων στον ύπνο τους. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ακριβώς αν φορέσετε το δισκάριο 90 λεπτά περίπου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι οδυνηρή θεραπεία;

Μερικές φορές μικρές ευαισθησίες μπορεί να εμφανιστούν στα δόντια μετά τη θεραπεία και βραχυπρόθεσμα. Ο βαθμός της ενόχλησης εξαρτάται από το άτομο αλλά η δυσανεξία είναι προσωρινή και μπορεί να αποφευχθεί με κατάλληλο τρόπο. Μετά από μερικές λευκαντικές συνεδρίες οι ασθενείς γίνονται πιο δεκτικοί στη διαδικασία ενώ η ευαισθησία αν υπάρχει μειώνεται σημαντικά.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα;

Αυτό εξαρτάται από τη φύση και το βαθμό δυσχρωμίας των αρχικών λεκέδων. Μεταξύ μας όλοι είμαστε διαφορετικοί και όπως τα μαλλιά και το δέρμα ποικίλουν σε απόχρωση έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα δόντια. Η διαφορά του χρώματος άλλοτε είναι αισθητή αμέσως μετά από μια και μόνο συνεδρία ενώ σε κάποιους άλλους χρειάζεται λιγάκι παραπάνω. Έντονη αλλαγή παρατηρείται συνήθως μετά από 1-2 εβδομάδες.

Πόσο λευκά είναι τα δόντια μου στο τέλος της θεραπείας;

Αυτό ποικίλει ανάλογα με το άτομο και το βαθμό των δυσχρωμιών πριν τη θεραπεία.

Είναι η διαδικασία επιβλαβής για τα δόντια μου;

Όχι! Η επίδραση στα δόντια δεν είναι διαφορετική από αυτή του κοινού φαγητού ή άλλων οδοντιατρικών διαδικασιών.

Μπορώ να κάνω λεύκανση όσο είμαι έγκυος;

Δεν συνίσταται κατά την εγκυμοσύνη.

Book Now