Σχετικά με εμάς

Η TCo Dental ιδρύθηκε το 2011 και πρόκειται για μία οικογενειακή θεματική οδοντιατρική κλινική στην πόλη της Κοζάνης. Το όραμά της είναι να αποτελέσει κέντρο οδοντιατρικής επιστήμης στα ευρύτερα όρια της Δυτικής Μακεδονίας με επικεντρωμένο στόχο την ολιστική οδοντιατρική.

Η ομάδα της συνδυάζει ένα πλήρες εύρος υπηρεσιών με κατευθυνόμενο στόχο την οδοντιατρική εξέλιξη του σήμερα, νέες τεχνολογίες και επιστημονικά τεκμήρια.

Η οδοντιατρική ως σύνολο, ο ασθενής, η ολιστική αντιμετώπιση του στόματος, η καινοτομία στον τομές της εμφυτευματολογίας, της αισθητικής, της τρισδιάστατης απεικόνισης και της ψηφιακής σχεδίασης αποτελούν κύριους άξονες από την πρώτη μέρα ίδρυσής της. Ποιότητα και επιστήμη αποτελούν όραμα για συνολική αντιμετώπιση του ασθενούς κάτω από την ίδια στέγη.

Τι κάνουμε;

Είμαστε μια εξειδικευμένη οδοντιατρική ομάδα με κύριο στόχο και όραμα την ολιστική προσέγγιση του ασθενούς με συνεχή εκπαίδευση και παροχή γύρω από την αισθητική και τη λειτουργία σε φυσικά δόντια και εμφυτεύματα.

Δέσμευσή μας η συνολική σχεδίαση κάτω από την ίδια στέγη για ένα πλήρες εύρος οδοντιατρικών παροχών, με επίκεντρο τον ασθενή και τον οδοντίατρο ως αρχιτεκτονικό σχεδιαστή αποκατάστασης της οδοντικής υγείας.

Σκοπός μας είναι να εξελίξουμε την οδοντιατρική φροντίδα με επιστημονικά τεκμήρια, ανώτατα ποιοτικά υλικά και υπηρεσίες προς όφελος της υγείας των ανθρώπων.

Πάντα αξιολογούμε τα στοιχεία πίσω από την θεραπεία ώστε οι υπηρεσίες μας να έχουν επιστημονική βάση και παράλληλα να είναι γρήγορες και αποτελεσματικές.

  • Υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα καλύπτοντας ένα πλήρες εύρος ειδικής και γενικής οδοντιατρικής.
  • Αποδεδειγμένες επιστημονικά θεραπείες που βελτιώνουν την πρόγνωση του σχεδίου θεραπείας.
  • Εξειδικευμένη θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πως το κάνουμε;

Η οδοντιατρική θεραπεία είναι ανάγκη σήμερα για κάθε ασθενή και πρέπει να εναρμονίζεται στις εξατομικευμένες αισθητικές του απαιτήσεις σύμφωνα με βιολογικά, λειτουργικά και τεκμηριωμένα επιστημονικά πρωτόκολλα. Με όραμα τη συνολική προσέγγιση του στόματος λειτουργούμε με άξονες την υγεία, την αισθητική και την μακροβιότητα.

Κατά την πρώτη επίσκεψη και πριν από κάθε θεραπεία εξετάζουμε αναλυτικά τον ασθενή, κλινικά και ακτινογραφικά ώστε να έχουμε συνολική απεικόνιση του προβλήματος. Αποτυπώνουμε ψηφιακά το στόμα και προσομοιάζουμε τη θεραπεία πριν την κατασκευή. Έτσι παρουσιάζουμε λύσεις και θεραπευτικά πρωτόκολλα με επιστημονική τεκμηρίωση πάντα καθοδηγούμενοι από τον ψηφιακό σχεδιασμό και προσανατολισμό, τη μακροζωία την ισορροπία και την ελάχιστη δυνατή επέμβαση.

Γιατί το κάνουμε – Αποστολή

Smile For Life

Το χαμόγελο είναι το κλειδί την ανθρώπινης έκφρασης, έκφραση χαράς που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας. Η αληθινή έκφραση της ομορφιάς που ξεκινάει από μέσα μας. Όταν ένας άνθρωπος χαμογελά είναι ελεύθερος, εκφράζεται ελεύθερα και είναι χαρά μας σαν ομάδα να βοηθήσουμε σε αυτό.

Ο χώρος μας

Η TCo Dental είναι τεχνολογικά και επιστημονικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει ένα πλήρες εύρος θεραπευτικών επιλογών με ποιότητα και τεκμηρίωση. Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από τέσσερα αίθουσες οδοντιατρικής θεραπείας, ένα δωμάτιο διαγνωστικής απεικόνισης- αξονικής τομογραφίας CBCT, μία χειρουργική αίθουσα με αίθουσα ανάνηψης πλήρως εξοπλισμένη, ένα studio video-φωτογραφίας, ένα δωμάτιο αποστείρωσης και ένα ψηφιακό εργαστήριο για ταχύτητα και αμεσότητα. Μελλοντικός μας σκοπός είναι η δημιουργία μιας αίθουσας παρουσιάσεων για συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και εξέλιξη.

Σε ένα κυνήγι αναζήτησης οδοντιατρικής, επιστήμης και τεχνολογίας διερευνούμε το νέο, το επόμενο καλύτερο, την ψηφιακή εποχή παγκοσμίως με στόχο προσιτή και εύκολη εφαρμογή σε τοπικό επίπεδο συνολικά και ολιστικά.

Book Now