Πληρωτικά Υλικά Προσώπου Υαλουρονικό Οξύ HA - Facial Fillers

Τι είναι τα πληρωτικά υλικά προσώπου;

  • Μπορούν να γεμίσουν και να λειάνουν περιοχές εξαφανίζοντας ρυτίδες κυρίως στην περιοχή της μύτης καθώς και αύλακες γύρω από το στόμα
  • Μειώνουν γραμμές έκφρασης στο μέτωπο, αύλακες συνοφρύωσης, γραμμές lipstick σημάδια ακμής αλλά και ραγάδες σε ξηρές περιοχές.
  • Χρησιμοποιούνται για τόνωση στα χείλια

Τα δερματικά fillers χρησιμοποιούνται για να τονώσουν την εμφάνιση του προσώπου λειαίνοντας γραμμές και πτυχές σε συγκεκριμένες περιοχές που δεν ικανοποιούν, κυρίως γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πόδι της χήνας. Παράλληλα βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος παρέχοντας μια πιο υγιή εμφάνιση.

Με την πάροδο της ηλικίας περιοχές του προσώπου δεν εμφανίζονται τόσο γεμάτες όσο στο παρελθόν και αβαθή μάγουλα ή λεπτά χείλια μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Τα δερματικά fillers μπορούν να αναπληρώσουν χαμένο όγκο προσώπου γεμίζοντας περιοχές ενώ προσδίδουν ένα νεανικό φρέσκο look. Στην περιοχή των χειλιών δε μια νεανική αναζωογονημένη διακριτική εμφάνιση μπορεί να είναι αυτό που αναζητάτε.

Για πολλούς τα facial fillers ανακουφίζουν δερματικά προβλήματα όπως ουλές λόγω ακμής και σημάδια από φλύκταινες τα οποία συνήθως αποτελούν πηγές χαμηλής αυτοεκτίμησης. Διαφορετικά fillers επιτυγχάνουν και διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με το επιθυμητό.

Αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα, αίσθηση νεότητας και ένα ανανεωμένο look σήμερα εύκολα και γρήγορα!

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

 

Έχετε απορία; Κάντε μία ερώτηση και θα απαντήσουμε άμεσα!