Χαιρετισμός

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το διαδικτυακό μας χώρο.

Σε έναν άνετο, φιλικό και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο καλύπτουμε ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης εμφυτευματολογίας παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες εμφυτευμάτων σε απόλυτη συνεργασία με τον συνάδερφο οδοντίατρο. Επιπλέον, η δραστηριότητά μας επεκτείνεται σε ειδικές επεμβάσεις χειρουργικής στόματος, ακτινοδιαγνωστικής οδοντιατρικής και οδοντιατρικής ύπνωσης.

Οι υπηρεσίες μας σχετικά με τα εμφυτεύματα συνδυάζουν όλες τις λύσεις της ψηφιακής εποχής τόσο στο χειρουργικό, όσο και στο προσθετικό τους μέρος. Η χρήση της κωνικής αξονικής τομογραφίας-Cone Beam Computer Tomography παρέχει έξτρα ασφάλεια για τον ασθενή προσομοιάζοντας τη διαδικασία τοποθέτησης με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεί στάνταρ παροχών.

Επιπλέον, η προσθετική ψηφιακή σχεδίαση των αποκαταστάσεων αλλά και η κατασκευή τους ξεπερνά περιορισμούς  της κλασικής οδοντοτεχνικής σχεδίασης παρέχοντας ταχύτητα και ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής αφού οι προσθετικές εργασίες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ψηφιακά-Computer Aided Designed/Computer Aided Manufactured (CAD/CAM dentistry) μέσω εξελιγμένων προγραμμάτων αλλά και εξειδικευμένων κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω μεθόδων επιτρέπει άμεση σχεδίαση και αποκατάσταση των οδοντιατρικών περιστατικών και όπου αυτό είναι επιθυμητό μέσα σε 1 ώρα (άμεση φόρτιση με προκατασκευασμένη τη μόνιμη αποκατάσταση, Immediate Loading-One Hour Teeth).

Επιπλέον, εξειδικευμένος εξοπλισμός σχετικά με τον τομέα της εμφυτευματολογίας, έλεγχος μόλυνσης τόσο σε επίπεδο οδοντιατρικών μηχανημάτων αλλά και εγκαταστάσεων, χρήση αυτόλογων αυξητικών παραγόντων (Platelet Rich Growth Factors- P.R.G.F)και ψηφιακή χρωματοληψία έρχονται να ολοκληρώσουν το φάσμα των παροχών μας με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του οδοντιατρικού ασθενή.

Η σχεδίαση των εμφυτευματικών περιστατικών πραγματοποιείται από κοινού με τον παραπέμπων οδοντίατρο ώστε να συμμετέχει ενεργά και να είναι σε θέση να προτείνει ο ίδιος λύσεις, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Περαιτέρω, ο εμφυτευματικός ασθενής αποκαθίσταται ακολουθώντας επιστημονικά τεκμηριωμένα πρωτόκολλα, προσδίδοντας βάρος σε θεραπευτικές επιλογές και παράλληλα εξασφαλίζοντας την ποιότητα και μακροβιότητα των οδοντιατρικών αποκαταστάσεων. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών του ασθενή συνυπολογίζοντας κόστος και χρόνο αποκατάστασης.

Στόχο μας αποτελεί η εξασφάλιση και αποκατάσταση των εμφυτευματικών περιστατικών συλλογικά, συμβουλευτικά και σε συνεργεία με τον παραπέμπων οδοντίατρο. Η επικοινωνία και διαχείριση των εμφυτευματικών ασθενών πραγματοποιείται  αποκλειστικά από τον οδοντίατρό του ενώ από τη μεριά μας δεσμευόμαστε να είμαστε άμεσοι, επικοινωνιακοί και αποτελεσματικοί στην απόλυτη εξασφάλιση και διαφύλαξη του οδοντιατρικού σας ασθενή. Ακόμα περισσότερο, σε οργανωμένες ομάδες μελέτης συζητάμε τα περιστατικά σε βάθος, αναλύοντας όλα τα στάδια θεραπείας από την αρχική σχεδίαση (ψηφιακή ή μη) και το ιστορικό μέχρι και την τελική προσθετική σχεδίαση ώστε ο οδοντίατρος να γνωρίζει επακριβώς το εμφυτευματικό ταξίδι θεραπείας.

Το ιατρείο διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε η συμμετοχή του οδοντιάτρου στην σχεδίαση αλλά και την παρακολούθηση της εξέλιξης των σταδίων να μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η παρουσία του. Παρ’ όλα αυτά προσωπική επαφή και παρουσία θεωρείται απαραίτητη και αναγκαία στα πλαίσια εξασφάλισης μια υγιούς μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Σε περίπτωση δε που ο οδοντίατρος είναι σε θέση να διαχειριστεί τον ασθενή του προσθετικά, οι υπηρεσίες μας περιορίζονται στο χειρουργικό μέρος.

Ειδικές εγκαταστάσεις ώστε να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα απολύμανσης, αποστείρωσης και ελέγχου σε επίπεδο οδοντιατρικών μονάδων εξασφαλίζουν ασφάλεια σε εσάς και τον ασθενή κατά τη διάρκεια τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων.

Σημαντικότατα αναφέρουμε ότι παρέχουμε στενή παρακολούθηση (follow up) των ασθενών και θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε όποια δυσκολία στο χειρουργικό και στο προσθετικό κομμάτι δρώντας έμπρακτα και ψυχικά στο δύσκολο αυτό έργο. Τέλος, αναφέρουμε ότι παρέχεται εγγύηση σχετικά με την θεραπευτική πορεία των περιστατικών και ειδικοί οικονομικοί διακανονισμοί.

Η χρήση CBCT επιτρέπει στον οδοντίατρο να εκτελέσει ο ίδιος το χειρουργικό κομμάτι όπου αυτό επιθυμείτε με υποστήριξη και ασφάλεια.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η προσωπική σας παρουσία, επικοινωνία και γνωριμία τίθενται ως ακρογωνιαίοι λίθοι στα πλαίσια εξασφάλισης μιας ασφαλούς άρτιας και μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Θα ήταν τιμή μας να φανούμε χρήσιμοι στην αντιμετώπιση των εμφυτευματικών σας περιστατικών σενεργεικά και συναδελφικά. Είμαστε στην διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση.

Για περαιτέρω ενημέρωση παρακαλώ συμβουλευτείτε τον ενημερωτικό μας οδηγό η επικοινωνήστε μαζί μας. Θα ήταν χαρά μας να έρθουμε σε επαφή.

Με εκτίμηση,

Οδοντιατρείο Τουράνη